top of page
mark-boss-7iZGB1LYQ1I-unsplash.jpg

Aardbevingsschade

Ruim 75% van de woningen in en rondom Groningen hebben (lichte) aardbevingsschade. Kunt u zelf geen schade vinden? Een expert van Nuovo vastgoed komt graag langs om samen met u te kijken! 

Hoe het werkt?

1.

2.

3.

4.

Nuovo vastgoed stuurt kosteloos één van onze experts langs om samen met u te bepalen of uw woning aardbevingsschade heeft. Het bezoek van de expert zal ongeveer 20 minuten in beslag nemen.

 

Wanneer er door de Nuovo vastgoed expert wordt vastgesteld dat er wellicht sprake is van aardbevingsschade, dient onze expert een verzoek in bij het Instituut Mijnbouwschade. 

 

Het Instituut Mijnbouwschade zal na het verzoek een onafhankelijke expert inplannen om samen met de expert van Nuovo vastgoed een 0-meting uit te voeren in uw woning. De expert van het Insituut Mijbouwschade zal hierna een adviesrapport opstellen. 

 

Dit adviesrapport wordt gezamenlijk besproken, u beslist of u akkoord bent met het adviesrapport. Indien akkoord zal het Instituut Mijnbouwschade mogelijk een vergoeding uitkeren. 

Wij werken op een ''no cure no pay'' basis, indien er een vergoeding wordt uitgekeerd door het Instituut Mijnbouwschade zullen wij hierover een succesfee berekenen. Is er sprake van geen vergoeding? Dan betaald u niets!

Via onderstaand formulier kunt u het bezoek van een Nuovo vastgoed expert aanvragen:

bottom of page